kolmapäev, 28. aprill 2010

Minu esimesed lillelised!

Seda korda siis käisin veel traatimist õppimas helmehaldajas. Nüüd oskan need helmed ka mõistlikumalt kokku sättida ehteks...aga eks harjutama peab, sest need lahtised aasad ja kinnised aasad, spiraalid ja rõngad, heeringaluud ja oi-oi jne. tuleb ikka korralikult käppa saada.
Millest jutt, eks loe lähemalt:
http://blog.helmehaldjas.ee/opitubade-kalender/opituba-traaditood-algajatele-opetaja-karnaaks/

Siin siis minu esimesed iseseisvad proovikivid (helmed). Need lillad lilled juba nagu natuke õnnestusid. Hetkel need mul veel laual ja ahju pole vee jõudnud, ei jõua ka täna(uneaeg juba). Selles mõttes on see mõnus, võib iga kell pooleli jätta ja naaseda töö juurde siis nt. kui vahepeal üks uni magatud.

Need allpool on minu esimesed kõrvarõngad ja käekett, ise ikkagi tehtud ja natuke vussi läinud roosidest sai Keily omale käeketi. Need roosid ebaõnnestusid täiesti, sest koonerdasin punase saviga. Aga seegi suur asi kui tean, mis järgmine kord paremini teha...

2 kommentaari:

  1. Pilt sisse ei zuumi aga nii paistavad vága lahedad, eriti kórvaróngad úlesse soengusse sátitud juuste kórval! Heledad savid on aga nagu kommid ja need pistaks nahka.

    VastaKustuta