teisipäev, 13. oktoober 2009

Vitraazi töötuba...




Eile käisin klassikalise vitraazi töötoas näppe sügamas. Ootused olid suured kuid pidin natuke pettuma. Hilinesin ebaviisakalt, minu siirad vabandused ka õpetaja ees. Kuidas aga oli see töötuba mõeldud ei saanud ma aru. Kas töötuba oligi selleks mõeldud, et õpetaja teeb asja hästi raskeks ja keeruliseks, siis ei hakka keegi tulevikus seda asja harrastama või oleks pidanud ikka rääkima asjadest nii nagu tänapäevaste vahenditega võimalik teha on.
Õpetaja kasutas kohutavaid jootekolbe, mis on pärit eelmisest sajandist kui nii võib öelda ja jootevedeliku asemel kasutas küünlavaha, mis on ka loomulikult hea teada, et ka nii saab, aga tööd ei taha sellega, eriti algajal, hästi välja tulla. Nuriseda võiks veel selle üle, et õpetaja oli mossitamise etalon ja huumoriga (no kõigil ei ole seda jah) peaks ka rohkem tutvust tegema.
Üldiselt sain vastused enda jaoks mille järgi sinna läksin, aga positiivne elamus jäi saamata.
Punkt.
Ahajaa ja see kõik maksis 960 kr. 2 päeva - kokku 6 akadeemilist tundi, mina isiklikult küll veetsin nende seltsis ainult teise päeva mis kestis 3 ak.tundi. Sellega tahan ma seda öelda, et nuriseti töötoa hinna üle kui meil Võtikmetsas oli tiffanivitraazi töötuba. Panen lingi kus sellest rohkem juttu http://habajakyla.blogspot.com/2009/03/tiffani-vitraaz.html ja

2 kommentaari: