laupäev, 6. juuni 2009

No sai ikka portsu otsa astutud!

Võtikmetsa õuele tehti välikäimla, just nimelt tehti. Tegelikkuses Janek( Ahha kes on Janek? , Janek on see kena inimene kes rentis MTÜ Võtikmetsa Hobikojale oma lauda, millest MTÜ käsitöömaja hakkab renoveerima) teeb meil kõik ise, aga seekord otsutati nii ,et telliti töö. Ei hakka mehe nime nimetama ja reklaami talle tegema, äkki tahate ka "nii ägedat välikäimlat". Kuidas see mees neid varasid tegi, seda tahaks küll teistele ka näidata. Välikäimla sai igati ontlik aga kui spetsailist seda vaatab siis naeradakse ikka nii mõndagi aega. Palkide kokku panemisest polnud tal ka õrna aimu. Kui see sell maja kokku pandud sai olin ka mina naisterahavas võimeline seda maja kõigutama. Ühesõnaga meil on nüüd kiikuv välikäimla ja kui Teil pole võimalust olnud sellises käimlas end kerganedamas käia, tulge meile!

2 kommentaari:

  1. Peamine, et káimla pole nagu vólu vaibake, mis salasóna peale (vó siis suure tuule korral) hoo sisse vótab ja lendlema kipub.

    VastaKustuta
  2. Jamalt varatud palk oleks Minu jaoks esimeseks põhjuseks, miks WM kunagi tulla - palkmajakoolitustel, -messidel, -üritustel näeb ja on säilinud vaid toimiva varaga hooneid, üldiselt võiks ehitaja enne oma esimest varamist näha ka negatiivseid näiteid.

    P.S. Väga lahe külaeluolu portaal, eriti hea on teiste ajaveebide RSS vasakul, võiksid sinna lisada veel Kõue Külade Seltsi feedi, seal on palju kohalikest üritustest, just kujundasin sinna 13. juunil toimuva suure show plakati.

    VastaKustuta